Koolhydraat Vrij Dieet

Gevonden op internet (vertaling):

Koolhydraat Vrij Dieet – Natural Afvallen – Flavor Addiction

Met meer dan 80 procent van de bevolking overgewicht, en 30 procent overwogen medisch overgewicht, en het contrast van een miljard dollar dieet-voedsel industrie – is het duidelijk dat er iets ernstig mis. Het lijkt onlogisch, tenzij u de verbinding tot stand. Hoe kunnen we zo’n gezondheidsbewuste maatschappij – nog meer van ons zijn vet dan ooit tevoren? Hoewel er veel dingen die kunnen leiden tot overgewicht: te veel eten, een sedentaire levensstijl, bepaalde medicijnen en ziekten, die zou denken dat een dieet leidt tot Obesitas. De trieste feit is, dieet wel leidt tot obesitas. Verwerkt en verpakt dieet voedingsmiddelen zitten vol met chemicaliën en smaakversterkers die leidt naar smaak verslaving die leidt tot valse honger, en het eten van meer om die honger te vullen. Lees meer: Koolhydraat Vrij Dieet – Het probleem is, hoe meer je eet, hoe meer honger je krijgt. Dus, als je worden steeds dikker. Als je niet op een dieet helemaal niet, het wordt nog erger: snel voedsel en meest restaurant voedsel dragen het meest smaakversterkers, zoals monosodium glutamaat (MSG) en zijn derivaten. Deze smaakversterkers zijn zeer krachtig en giftig voor je lichaam.

Koolhydraat Vrij Dieet

Beste Afvallen Dieet – Koolhydraat Vrij Dieet

Naast het feit dat heel slecht voor je, ze zijn addictive. Studies zijn uitgevoerd met het verband tussen obesitas en smaakversterkers. Voor bijvoorbeeld een bleek dat ratten die MSG door middel van injectie de productie van insuline struikelde en de oorzaak van de ratten tot overgewicht. Houd er rekening mee dat als gevolg van de slechte naam die de letters MSG zijn gegeven door de nauwkeurig verschrikkelijke pers die ze hebben ontvangen, fabrikanten van levensmiddelen zijn begonnen met het gebruik van verschillende namen om de waarheid te verbergen. Ze gebruiken namen als “smaakversterkers”, “gehydrolyseerd of getextureerde eiwitten”, “natrium-of calcium-caseïnaat”, “gistextract”, en gehydrolyseerd haver bloem een ​​paar te noemen. Het lezen van etiketten soms niet helpen als fabrikanten altijd proberen om manieren te vinden om kunst en misleiding van de public. What dit allemaal betekent is dit: Als je al het gevoel neer op jezelf, omdat je geen “wilskracht” of “motivatie” of de energie om extra gewicht te laten vallen misschien is het niet jouw schuld immers. Misschien zijn er krachten buiten uw wil, dat zijn het regelen van je, namelijk een echte verslaving genaamd “Flavor toevoeging” dat drijft je om te eten meer van de stof. Koolhydraat Vrij Dieet – meer informatie: Deze toevoeging is niet anders dan andere toevoegingen, zoals heroïne of nicotine verslaving, is het een echte toevoeging die overwonnen moeten worden voordat u echt het werk doen wat je moet doen om het gewicht te laten vallen – Permanently.

Permanent natuurlijke gewichtsverlies binnen handbereik . U kunt verliezen het gewicht dat je wilt zult genieten van de natuurlijke gezonde voeding en het loslaten van alle andere manieren van afvallen die er zijn te verliezen. De beste methode voor gewichtsverlies is de natuurlijke gewichtsverlies techniek van het eten van natuurlijke, gehele, ongewijzigde en onbewerkte voedingsmiddelen. Zodra u begint met het geven van uw lichaam de voeding die het nodig heeft, en je ontgiften je systeem, zult u ervaren natuurlijk en moeiteloos gewichtsverlies die een leven lang duurt.

Koolhydraat Vrij Dieet – Vijf feiten over Afvallen Surgery

Gewichtsverlies of bariatrische chirurgie wordt uitgevoerd omdat de patiënt niet meer kan vinden van een conventionele manier, zoals dieet of lichaamsbeweging, om gewicht te verliezen. Hun gezondheid is inmiddels ook bedreigd vanwege hun gewicht. Zij kunnen hebben ontwikkeld obesitas gerelateerde ziekten zoals 2-diabetes, hoge bloeddruk of andere vormen van hart-en vaatziekten. Dit soort operatie beperkt de hoeveelheid voedsel die een persoon kan eten of verteren. Hier zijn vijf feiten over gewichtsverlies chirurgie. – Mensen die de operatie snel gewicht te verliezen, maar ze hebben aan een regime van dieet en lichaamsbeweging dat kan ontmoedigend zijn, waarschijnlijk voor de rest van hun leven te volgen. Zij kunnen worden aangemoedigd om een ​​support groep met patiënten die hebben ook had de operatie en ze moeten hun medische afspraken te houden en de check-ups aan te sluiten. Deze omvatten bloedonderzoek om te controleren of het lichaam de juiste hoeveelheid voedingsstoffen te absorberen, of als de patiënt is geworden anemic. De patiënt ook moet leren hoe goed fysiek te eten. Ze moeten om hun voedsel te kauwen en bouten het of eten te vermijden te veel en te vermijden voedingsmiddelen die rijk zijn aan vet of suiker.

Dit kan leiden tot zowel braken en dumping syndroom, waar het eten wordt “gedumpt” in de dunne darm voordat het wordt verteerd. – Bariatrische chirurgie is niet alleen voor volwassenen. Echter, de tiener patiënt moet hebben bereikt hun volwassen hoogte en ook een potentieel levensbedreigende omstandigheden in verband met hun overgewicht. Een nadeel is dat de tieners zal moeten dezelfde soort aanpassingen aan hun levensstijl te maken als volwassenen doen en ze moeten worden geëvalueerd om te zien of ze kunnen omgaan. – Er zijn vier types van bariatrische operaties die worden uitgevoerd in de Verenigde Staten . Er is de verstelbare maagband, Roux-en-Y gastric bypass, de BPD-DS of duodenale switch en de verticale mouw gastrectomie, of VSG. In de eerste twee wordt het voedsel gestuurd in een zakje veel kleiner dan de maag en dus voedselinname verminderd. Omdat het voedsel wordt niet verwerkt in de maag, met zijn zuren en andere enzymen en gaat van het zakje naar de dunne darm, de manier waarop het lichaam absorbeert is het anders. De duodenale switch en de VSG een operatie te verwijderen een groot deel van de maag. Meer en meer worden de chirurgen met behulp van een laparoscopie om gewicht te verliezen operatie uit te voeren. Deze operatie bestaat uit kleine incisies in de buik en de dokter werkt met behulp van een kleine camera bevestigd aan een videomonitor. Dit wordt beschouwd als minder risicovol dan een open operatie. – gewichtsverlies chirurgie is duur en de patiënt moet controleren om te zien of hun verzekering dekt het.

Sommige medische verzekering niet, maar de beperkingen op de dekking enigszins verlichten. Anders kan de operatie variëren van $ 20. 000 tot $ 25. 000. – Mensen die de operatie ook verbeteringen in de obesitas gerelateerde ziekten te zien. In veel gevallen, de noodzaak voor medicatie om type 2 diabetes te behandelen verdwijnt helemaal. Hoge bloeddruk en hoge cholesterol zijn ook verlaagd.

Tags: Kolidraad voedsel